Trajati 33.
Neko kaže već,
mi mislimo tek.

Naša priča

Hiljade priča, jedna adresa

Trajati 33. Neko kaže Već, mi mislimo Tek!

Mi smo lokalna kompanija iz Beograda.
Živimo, radimo i bavimo se osmišljavanjem kreativnih rešenja za potrebe marketinških komunikacija. Na istoj adresi, Palmotićeva 12, već 33 godine. I baš odatle posmatramo, kreiramo i stvaramo, analiziramo i pomažemo ljudima, brendovima i kompanijama da pronađu svoj pravi put i ostvare sve svoje poslovne ciljeve. Vremena su se menjala, brendovi nastajali, ali mi smo u korak sa vremenom ostali full service kreativna kompanija zaljubljena u svoje projekte i ponosna na svoje rezultate.

Nema malih klijenata, teških projekata, ni brendova koje nismo zavoleli!

Tu smo za neke od najpoznatijih brendova na svetu, velike globalne klijente, ali i za male lokalne, sa kojima takođe pričamo velike priče. Izgradili smo prepoznatljiv pristup poslu i saradnji, uvek u cilju realizacije pozitivnog odgovora na sve poslovne (ne)prilike.

Menjam, menjaš, menjamo…

Strastveno i posvećeno prilazimo jednako online i offline komunikacijama, definisanju brend strategija, oglašavanju i konsaltingu. Naučili smo da (se) menjamo i razvijamo - za sebe, naše klijente i uzbudljivi svet brendova, ne prestajući da verujemo da zajedničkim naporima utičemo na svet u kojem živimo.