Šta je SVA?

Smart
View
Agency

Blog

Najnovije

Naša priča

Hiljade priča, jedna adresa

Trajati 30. Neko kaže Već, mi mislimo Tek!

Mi smo lokalna kompanija iz Beograda.
Živimo, radimo i bavimo se osmišljavanjem kreativnih rešenja za potrebe marketinških komunikacija. Na istoj adresi, Palmotićeva 12, već 30 godina. I baš odatle posmatramo, kreiramo i stvaramo, analiziramo i pomažemo ljudima, brendovima i kompanijama da pronađu svoj pravi put i ostvare sve svoje poslovne ciljeve. Vremena su se menjala, brendovi nastajali, ali mi smo u korak sa vremenom ostali full service kreativna kompanija zaljubljena u svoje projekte i ponosna na svoje rezultate.

Nema malih klijenata, teških projekata, ni brendova koje nismo zavoleli!

Tu smo za neke od najpoznatijih brendova na svetu, velike globalne klijente, ali i za male lokalne, sa kojima takođe pričamo velike priče. Izgradili smo prepoznatljiv pristup poslu i saradnji, uvek u cilju realizacije pozitivnog odgovora na sve poslovne (ne)prilike.

Menjam, menjaš, menjamo…

Strastveno i posvećeno prilazimo jednako online i offline komunikacijama, definisanju brend strategija, oglašavanju i konsaltingu. Naučili smo da (se) menjamo i razvijamo - za sebe, naše klijente i uzbudljivi svet brendova, ne prestajući da verujemo da zajedničkim naporima utičemo na svet u kojem živimo.

POS

Sobranie backwall

Digital

Curaprox

Digital

Curaprox

Kampanje Key Visual TVC

UniCredit Banka – Keš krediti i krediti za refinansiranje

TVC

Crédit Agricole – Prolećno refinansiranje

Usluge

Umemo da pokrenemo svet

Konsalting

Biznis / marketing / brend konsalting na top menadžment nivou su usluge od strateške važnosti koje nezavisno od osnovnog delovanja firme iz domena kreativnog rada realizujemo po posebnoj metodologiji na najvišem nivou aktuelnih, svetskih saznanja i praksi.

Komunikacione strategije

Analiza postojeće komunikacije brenda i konkurencije, kvalitativna istraživanja, definisanje strateških elemenata kampanje i medijskog pristupa.

Kreativni koncepti i idejna rešenja

Osmišljavanje idejnih rešenja i njihov razvoj prema specifičnostima kanala komunikacije (mesto prodaje, mediji, interna komunikacija, društvene mreže, PR…).

Dizajn

Kreiranje i produkcija originalnog dizajna (vizuelni identitet kampanja/brenda, ambalaža, produkcija fotografskih kompozicija i animacija, adaptacija na različite digitalne i štampane formate i materijale, priprema za štampu i produkcija).

Vođenje projekata

Definisanje zadatka i ciljeva, postavljanje procesa rada, vremenskih okvira i budžeta, formiranje optimalnog tima prema potrebama i vrsti zadatka, interna i eksterna koordinacija aktivnosti, praćenje i kontrola procesa, izveštavanje, analiza postignutih rezultata.

sva-logo-blue-large-v2

Nema malih klijenata, samo velikih ideja

Pristup

Mi smo uigrani tim koji svaki svoji radni dan vidi kao novu kreativnu avanturu, čiji cilj je i zadovoljstvo i uspeh, a što želimo da doživi i svaki naš klijent.

 

Bilo da ste predstavnik velike, internacionalne kompanije, lokalni biznis u razvoju, ili potencijalni povremeni saradnik na specifičnim projektima – SVA tim je vaša podrška da osvojite nove vrhove u širokom prostranstvu marketing komunikacija.

Naši klijenti

samsung
Samsung
jti
Japan Tobacco International
podravka
Podravka
cesid
CeSID
eu
EU
biser
Biser
renault
Renault
persu
DTL PerSu

SVA na društevnim mrežama

Pregled poslednjih postova

Kontakt

Tu smo za vas

Adresa

SVA Integrated Communications Agency, Palmotićeva 12, 11000 Beograd, Srbija